26 Şub 2014

İndesit DFG 15B10 S EU Bulaşık Makinesi


İndesit DFG 26M10 EU Bulaşık Makinesi


İndesit DFG 15M10 EU Bulaşık Makinesi


İndesit DFP 27M10 EU Bulaşık Makinesi


İndesit DFG 15B10 EU Bulaşık Makinesi


İndesit DFG 14B10 TK Bulaşık Makinesi


Altus AL 434 SXY 4 Programlı Gümüş Bulaşık Makinesi

Altus AL 434 XY 4 Programlı Bulaşık Makinesi


Electrolux ESF2300OW Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi


Electrolux ESF2300OH Tezgah Üstü Bulaşık Makinesi


Electrolux ESF2210DW Solo Bulaşık Makinesi


Electrolux ESF6500LOW 6 Programlı Bulaşık Makinesi


Bosch SMS69T58TR A+ Bulaşık Makinesi


Bosch SMS68N08TR 6 Programlı Bulaşık Makinesi


Siemens SN26M884TR Bulaşık Makinesi


Siemens SN22D200TR Bulaşık Makinesi

Su taşma emniyet sistemi ile su arızalarına karşı koruma.
 
Bardak koruma sistemi sayesinde hassas bardak ve cam eşyalarınız için üstün koruma.
 
Aşınmaz iQdrive motor sayesinde verimli, sessiz ve uzun ömürlü çalışma.
 
Tablet deterjanın özel deterjan gözünde tamamen çözülüp yıkama sırasında eşit dağılmasını sağlayan dosageAssit teknolojisi.

Hotpoint Ariston LFF 8M121 C TK Bulaşık Makinesi

%30 daha etkili performansla bulaşıklarınızdaki zorlu ve inatçı lekeleri çıkarmak için Yoğun Yıkama Programı'nı seçin. Ardından Zone Wash Teknolojisi'yle bölgesel yoğun yıkama yapmak istediğiniz sepeti belirleyin.

Hotpoint Ariston LFF 8M121 CX EU Bulaşık Makinesi


Hotpoint Ariston LFF 8M019 A TK Bulaşık Makinesi


Hotpoint Ariston LFF 8M019 EU Bulaşık Makinesi


Hotpoint Ariston LFK 7M121 OC EU Bulaşık Makinesi


25 Şub 2014

İndesit DFG 13B10 TK Bulaşık Makinesi


Bosch SMI68L05TR Silence Plus Bulaşık Makinesi


Bosch SMU63L05TR ActiveWater Bulaşık Makinesi


LG D1452LF Bulaşık Makinesi


LG D1442CF Bulaşık Makinesi


Profilo BM4221EG A+ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi

Profilo BM4221EG A+ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi


Vestel BMJ-L509W Bulaşık Makinesi

12 kişilik kapasitesi ile misafirleriniz gelse bile tek seferde bulaşıklarınızı rahatlıkla yıkayacak olan bu Vestel bulaşık makinesi, 5 adet program sayısı ile size yardımcı olcaktır. Su taşma emniyeti özelliği sayesinde su sızıntısı olduğu durumlarda yıkamayı durdurarak güvenliğinizi sağlayacaktır. A+ enerji sınıfı ile de tasarrufunuzu sağlayacak olan bu bulaşık makinesi, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacaktır.

Vestel BME-M309 W Bulaşık Makinesi

Bulaşıkların en iyi şekilde yıkanması için önemli olan tuz ve parlatıcının bittiğini göstergesi ile size ileterek her zaman temiz bulaşıklara sahip olmanızı sağlayacak olan bu bulaşık makinesi, alt kısmında yer alan katlanabilir teller ve çok amaçlı raf sistemi sayesinde bulaşıkları daha rahat yerleştirmenizi sağlayacaktır. Süper 50 dakika programı ile bulaşıklarınızı sadece 50 dakikada yıkayarak size zaman kazandıracağı gibi bunu yaparken A enerji sınıfı ile de tasarrufunuzu sağlayacaktır. Su taşma emniyeti özelliği ile herhangi bir su sızıntısı durumunda yıkamayı durdurarak güvenliğinizi sağlayacak olan bu Vestel ürünü, Led göstergesi sayesinde program akışını görmenize imkan verecektir.

Vestel BME-M309 S Bulaşık Makinesi

Super 50 dakika programı ile bulaşıklarınızı sadece 50 dakika da A enerji sınıfı ile yıkayacak olan bu bulaşık makinesi, Led göstergesi ile program akışını takip edebilme imkanı veriyor. 12 kişilik kapasitesi ile geniş alan sunarak bulaşıklarınızı tek seferde yıkayacağı gibi A+ enerji sınıfı ile de tasarrufunuzu sağlayacaktır. Katlanabilir alt telleri sayesinde bulaşıklarınızı rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bu Vestelürünü, tuz ve parlatıcı bittiğinde gösterge ile size uyararak yardımcı olacaktır.

Vestel BMH-L406W Bulaşık Makinesi

Özel programı sayesinde az olan bulaşıklarınızı yeterli su ve enerji tüketerek yıkayacak olan bu bulaşık makinesi, artık makinenin dolmasını beklemeye son veriyor. 12 kişilik kapasitesi ile tek seferde çoğu bulaşıklarınızı yerleştirerek yıkayabileceğiniz gibi katlanabilir alt telleri sayesinde de yerleştirirken zorluk çekmeyeceksiniz. Led göstergesi ile program akışını kolaylıkla takip edebileceğiniz bu Vestelürünü, Zaman erteleme özelliği ile de size ayak uyduracaktır. Süper 50 programı ile bulaşıklarınızı sadece 50 dakikada A enerji sınıfı ile yıkayarak size zaman kazandıracaktır.

Vestel BMJ-L 505 GE Bulaşık Makinesi

Siyah rengi ile mutfağınızı modern görüntüyle kavuşturacak olan bu bulaşık makinesi, özellikleri ile de mutfağınızda en büyük yardımcınız olacaktır. Katlanabilir alt telleri sayesinde rahatlıkla bulaşıklarınızı yerleştirebileceğiniz gibi Led göstergesi ile de program akışını takip edebilirsiniz. Zaman erteleme programı sayesinde istediğiniz saatte başlayarak planlarına ayak uyduracak olan bu Vestelürünü, az kirli olan bulaşıklarınızı Super 50 programı sayesinde, sadece 50 dakikada tertemiz yapacaktır.

Vestel BMH-XL608 X Bulaşık Makinesi

12 kişilik kapasitesi ile tek seferde bir çok bulaşıklarını yıkayacak olan bu Vestel bulaşık makinesi, A+ enerji sınıfı ile de tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. JetWash 18 özelliği ile 4 kişilik bir bulaşığı yeterli su ve enerji kullanarak yıkayacağı gibi Super 50 programıile de az kirli olan bulaşıklarınızı sadece 50 dakikada tertemiz yapacaktır. Led göstergesi ile program akışını rahatlıkla takip edebileceğiniz bu bulaşık makinesi, İnox rengi ile de mutfağınıza şıklık katacaktır.

Vestel BMA - XXL1007 X Bulaşık Makinesi

15 kişilik kapasitesi ile size geniş alan sunarak misafirleriniz gelse bile sadece tek seferde bulaşıklarını yıkayabileceğiniz bu Vestel bulaşık makinesi, A+++ enerji performansı ile tasarrufunuzu sağlayacaktır. SmartWash özelliği ile bulaşıkların kirlerini sensör aracılığıyla ölçerek uygun yıkama sıcaklığını ve zamanını seçer. Böylece tasarruflu bir şekilde yüksek performansta bulaşıklarınızı yıkayacaktır.JetWash F18 özelliği ile sadece 18 dakikada 4 kişilik az kirli bulaşıları yıkayacak olan bu bulaşık makinesi, size çok yardımcı olacak.

Vestel BMJ - XXL902 X Bulaşık Makinesi

Led göstergesi sayesinde seçtiğiniz programın hangi aşamada olduğunu kolaylıkla takip etmenize imkan veren Vestel bulaşık makinesi, bulaşıkların iyi yıkanması da önemli olan tuz ve parlatıcınız bittiğinde göstergesi ile size bildirecektir. Süper 50 dakika programı ile bulaşıklarınızı sadece 50 dakikada A yıkama performansı ile en iyi şekilde yıkayacaktır. EcoWash teknolojisine sahip bu bulaşık makinesiile artık makinenin dolmasını beklemeyeceksiniz. Bulaşıklarınızın miktarına göre su ve enerji harcayarak tasarruf etmenizi sağlayacaktır.SmartWash özelliği ile bulaşıklarınızın kirlerini sensörleri aracılığı ile ölçerek uygun yıkama sıcaklığını ve zamanını belirleyecektir.

Hoover DDY062 Bulaşık Makinesi

12 kişilik kapasitesi ile geniş alan sunan bu bulaşık makinesi, misafirleriniz gelse bile bulaşıklarınızı tek seferde yıkama imkanı veriyor.12 adet programı ile bulaşıklarınızı en iyi şekilde yıkayacağı gibi A++ enerji sınıfı ile düşük enerji harcayarak tasarrufunuzu sağlayacaktır. Hızlı yıkama programı ile kısa sürede bulaşıklarınızı yıkayarak size zaman kazandıracak olan Hoover bulaşık makinesi,gecikmeli başlatma özelliği ile de planlarınıza ayak uyduracaktır.

Regal Dish XL 701 Bulaşık Makinesi

Zaman programlama özelliği ile başlama saatini ayarlayak siz evde yokken bile otomatik çalışacak olan bu Regal bulaşık makinesi,program takip göstergesi ile de size yardımcı olacaktır. Az miktardaki bulaşıklarınızı yıkacağınız zaman ideal su ve enerji tüketerektasarufunuzu sağlayacaktır. 2 adet hızlı program seçeneği ile bulaşıklarınızı kısa sürede yıkayarak zamanı size geri kazandıracak olan bubulaşık makinesi, 12 kişilik kapasitesi ile de size geniş bir alan sunarak bulaşıklarınızı tek seferde yıkamanıza imkan verecektir.

Altus AL423TS 3 Programlı Bulaşık Makinesi

3 adet program sayısı ile bulaşıklarınızı en temiz şekilde yıkayacak olan bu Altus bulaşık makinesi, ön yıkama özelliği ile artık çok kirli bulaşıklarınızı elde yıkamaya son verecektir. 12 kişilik kapasitesi ile size geniş alan sunarak bir çok bulaşığınızı tek seferde yıkayacağınız gibi A enerji sınıfı ile de tasarruf edeceksiniz. 3 adet led göstergesi ile program aşamasını görebileceğiniz bu bulaşık makinesi, ekonomi 50 programı ile az miktarda olan bulaşıklarınızı daha az su ve enerji kullanarak hem yıkayacak hemde tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Midea DWN7200W Bulaşık Makinesi


Aeg F99019M0P Bulaşık Makinesi


Bosch SMS43D12TR Beyaz Bulaşık Makinesi

Bosch SMS20D02TR Bulaşık Makinesi


Samsung DW-FN310W 5 Programlı Bulaşık Makinesi

Klasik makinelerden 5 litre daha az su kullanarak tasarrufunuzu sağlayacak olan bu bulaşık makinesi, buna rağmen performansından asla ödün vermeyecektir. Özel yüzeyi ile parmak izi bırakmayacağı gibi temizliğinide kolayca yapabilirsiniz. A+ yıkama performansına veA kurutma performansına sahip olan bu Samsung makine, tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Gecikmeli başlatma özelliği ile planlarınıza ayak uyduracağı gibi ön yıkama özelliği ile de çok kirli bulaşıklarınızı elde yıkama devrini kapatacaktır. 5 program sayısı ile bulaşıklarınızı temizleyecek olan bu ürün, 12 kişilik kapasitesi ile de size geniş bir alan sunuyor.

Samsung DW-FN310T 5 Programlı Bulaşık Makinesi,

- Samsung Bulaşık Makinesi yıkama işlemi sırasında su kullanımını en ideal hale getirmek için tasarlanmıştır. Klasik makinelerden 5 litre daha az su kullanarak 12 litre su ile bulaşıkların mükemmel temizler ve yıkar, fakat 12 litre su yıkama performansından asla ödün vermez.
- Samsung Bulaşık Makinesi, Klasik makinelere göre su verimliliğini arttırmak için yeni bir iç tasarım kullanır.

Altus Al 423 T 3 Programlı Bulaşık Makinesi

3 adet programı ile size yardım edecek olan bu Altus bulaşık makinesi, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacaktır. A enerji sınıfı iledüşük enerji harcarken yüksek verimlilik göstereceği gibi az olan bulaşıklarınızda yeterli su ve enerji kullanarak tasarrufunuzu sağlayacak olan bu bulaşık makinesi uygun fiyat ile sizlerle. 

Altus AL-434 SY Bulaşık Makinesi


Altus AL-434 Y Bulaşık Makinesi

A+ enerji sınıfı ile düşük enerji harcayarak yüksek verimlilik gösterecek olan bu Altus bulaşık makinesi, 4 ayrı programı ile size hem enerjiden hemde zamandan tasarruf ettirecektir. 12 kişilik yükleme kapasitesi ile size geniş alan sunarak tek seferde bir çok bulaşığınızı yıkama imkanı veren bu bulaşık makinesi, tuz göstergesi ile de size kolaylık sağlayacaktır.

Profilo BM3121EA 3 Programlı Bulaşık Makinesi

12 kişilik yükleme kapasitesi ile size geniş alan sunarak bulaşıklarınızı tek seferde yıkayacak olan bu Profilo bulaşık makinesi, A enerji sınıfı ile de tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. 3 adet program sayısı ile bulaşıklarınızı en iyi şekilde yıkayacağı gibi Ekspres 55' özelliğiile bulaşıklarınızı 55 dakikada yıkayarak zamandan, sudan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Su taşma emniyeti ile her türlü taşmaya karşı önlem alacak olan bu bulaşık makinesi, mutfakta en büyük yardımcınızdan biri olacaktır.

Regal DISH XL 711 Bulaşık Makinesi



Regal DISH XL 612 S Bulaşık Makinesi


Regal DISH XL 612 Bulaşık Makinesi