21 Eki 2014

Hava Perdesi-Beyaz Eşya Merkezi

Hava Perdesiyle Ortamın Havası Hep İstediğiniz Sıcaklıkta
Sürekli açılıp kapanan bir kapısı olan büyük iş yerlerinden birinin sahibi ya da çalışanlarındansanız içerideki ideal oda sıcaklığının dışardan gelen kışın soğuk yazınsa sıcak havaya teslim olduğunu deneyimlemişsinizdir. Mekanınızdaki klimanız ve ısıtma sisteminiz ne kadar yüksek performansla çalışırsa çalışsın, içerideki sıcaklığın kapı her açıldığında değişmesi fizik kurallarından doğan kaçınılmaz bir sonuçtur! Tabii eğer bir hava perdesi sahibi iseniz bu durum değişebilir!
Hava Perdeleri İçerideki Hava Sıcaklığını Sabitler
Hava perdeleri, giriş veya çıkış kapılarına çoğunlukla yatay ama bazen de dikey olarak monte edilen cihazlardır. Görevleri sabit hızda hava üfleyerek, içerideki havanın sıcaklığını korumaktır. Fan ve ısıtıcıdan oluşurlar; yazın sıcak, kışınsa soğuk havanın içeriye girerek ısıyı değiştirmesini önlerler. Klimaların ve ısıtıcıların boşuna çalışmasını engelleyip enerji tasarrufu sağlarlar. Bu cihazların ikinci işleviyse yine dışarıdan girebilecek koku, toz ve sinek gibi istenmeyen maddelerin içeriye girişini engellemesidir. Mekanınız için hava perdesi seçimi yaparken öncelikle kapınızın boyutunu göz önünde bulundurmalısınız. Eğer cihazı örneğin bir mağaza veya otel girişine koyacaksanız içeri giren kişilerin rahatsız olmaması için daha düşük hızda hava üfleyen bir model tercih etmelisiniz. Ancak restoran gibi yerlerde, malzeme veya çöp giriş çıkışı yapılan arka kapılarda, sineklerin girmesini önlemek için daha yüksek hızda çalışanları seçmelisiniz.
Mekanınızdaki Görünmez Kapı: Hava Perdesi
Kapınıza monte edeceğiniz bu cihazlar sayesinde ideal sıcaklığa, temiz havaya ve konforlu bir ortama sahip olacak ve enerji tasarrufu yapacaksınız. Freedoor’un birçok hava perdesi modeli bulunuyor. Isıtıcılı modellerden tutun da maksimum 150 cm’lik kapılara uygun, düşük ve yüksek devirde çalışabilen uzaktan kumandalı cihazlara kadar birçok seçenek mevcut. Sadece soğuk hava perdesi görevi gören, 90 cm’lik tasarımıyla daha küçük mekanlara uygun modelleri de bu markanın bünyesinde bulabilirsiniz. Yine Freedoor'un, 45 desibelin altında çalışan, uzaktan kumandalı, güçlü modelleriyle hem sükunet içinde iş yerinizde çalışabilir hem de ani sıcaklık değişimlerinin sebep olduğu hastalıklardan korunabilirsiniz. İş yerinizdeki havanın kalitesini korumak ve çalışanlarınıza konforlu bir ortamda çalışma imkanı sağlamak için hava perdenizi beyazesyamerkezi.com’dan alabilirsiniz.
http://www.beyazesyamerkezi.com/hava-perdesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder